AcasăPoliticaVasile Blaga o vrea pe Elena Udrea trup si suflet

Vasile Blaga o vrea pe Elena Udrea trup si suflet

Prezenta fizica a Elenei Udrea in PDL nu mai este suficienta pentru Vasile Blaga, liderul democrat-liberal explicand ca vrea sa o vada-n actiune pe colega lui de partid.

Elena Udrea a devenit din nou o tinta pentru liderul PDL
Vasile Blaga isi elimina toti adversarii din partid
Florin Popescu a platit pentru apropierea de Miscarea Populara

Fara sa o acuze direct de duplicitate, presedintele PDL a sugerat ca Elena Udrea joaca mai degraba pentru echipa Miscarii Populare. Mai mult, Blaga s-a aratat nemultumit de prestatia colegei sale din ultima perioada, mentionand ca aceasta ”a facut figuratie” in timpul dezbaterilor pe Legea bugetului. Si ca ”lista pacatelor” sa fie completa, liderul democrat-liberal a mai precizat ca in mai toate aparitiile sale, Elena Udrea obisnuieste sa critice PDL-ul, nu sa-l apere.  Reactia lui a venit dupa ce fostul ministru al Turismului a catalogat drept ”un exercitiu de imagine” competitia prin care democrat-liberalii isi desemneaza candidatul la prezidentiale. ”Asa vede Elena Udrea  si eu cred ca iese in fata doar cu astfel de declaratii care ii fac rau ei in primul rand. A nu tine cont si a nu-i respecta pe cei 130.000 de colegi, care deja au votat. Nu pot sa fiu de acord cu aceasta tratare nelalocul ei a colegilor din partid. De astfel, eu m-as fi asteptat sa fie mult mai aproape de partid, sa fie mult mai muncitoare. De exemplu, la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva minute. Dar eu cred ca ea cu sufletul este mai mult in alta parte, decat in PDL”, a conchis Blaga.

Florin Popescu, pus pe liber

In timp ce Elena Udrea s-a ales doar cu o mustrare verbala, deputatul Florin Popescu nu a fost la fel de norocos, acesta fiind exclus din partid in urma votului dat de Biroul Permanent al PDL. Decizia conducerii a fost comparata de parlamentar cu vechile practici comuniste. ”Stiti cum era pe vremea comunistilor. Cand era o problema, de exemplu nu mai era zahar, se gasea un carciumar care ascunsese un sac de zahar si el era scos vinovat pentru lipsa zaharului. Cam asa si acum, se cauta un vinovat de serviciu”, a afirmat Florin Popescu. ”O prostie a actualei conduceri”, a comentat si deputatul PDL Theodor Paleologu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
674 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger