AcasăPoliticaVasile Blaga, ironizat de colegii de partid: Buldogul s-a facut pechinez

Vasile Blaga, ironizat de colegii de partid: Buldogul s-a facut pechinez

Prietenia lui Vasile Blaga cu membrii Partidului Comunist Chinez nu este vazuta cu ochi buni de pedelisti

Liderul PDL, Vasile Blaga, si-a pus in cap intreaga tabara a „reformistilor”, dupa ce s-a apucat sa ridice in slavi Partidul Comunist Chinez.

Prietenia lui Vasile Blaga cu membrii Partidului Comunist Chinez nu este vazuta cu ochi buni de pedelisti
Monica Macovei

Aventura lui Blaga in China a starnit foarte multe critici, adversarii actualului presedinte al PDL taxand prestatia si declaratiile liderului lor.  „Nu stiu ce l-a determinat sa faca declaratia asta («Am dorit sa impartasim din experienta vasta a Partidului Comunist Chinez, care imi dau seama ca este intr-o permanenta reconstructie» – n.r), nu l-am auzit sa mai faca declaratii pro-comuniste, este o gafa si e socant. E mai mult decat o gafa. Noi, in Partidul Popular European suntem partid de dreapta; nu poti spune ca te simti aproape de Partidul Comunist. Acolo libertatea de exprimare este… mai ingradita – ca sa spun frumos – si drepturile individuale…”, a comentat europarlamentarul PDL, Monica Macovei.

„Epocal autodenuntul lui Blaga la Beijing: el vede constructia PDL exact ca prietenii din Partidul Comunist Chinez ! Un prieten glumea, spunand ca buldogul (porecla lui Blaga – n.r.) a devenit pechinez. Mie nu mi se pare nimic de ras in aceasta declaratie”, a sustinut si Teodor Baconschi, mentionand ca Blaga a devenit groparul oficial al PDL-ului. „Niste frustrati!”, a venit imediat replica lui Cezar Preda, vicepresedintele democrat-liberal subliniind ca astfel de declaratii reprezinta „o jignire profunda la adresa Chinei”. „Sa ataci tu presedintele unui partid pentru o declaratie de curtoazie si corecta din punct de vedere protocolar numai de dragul de a mai iesi in spatiu te descalifica”, a mai spus Cezar Preda.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger