AcasăPoliticaVasile Blaga, dupa anuntul presedintelui: "Basescu nu stie sa piarda!"

Vasile Blaga, dupa anuntul presedintelui: „Basescu nu stie sa piarda!”

Acuzat de presedintele Traian Basescu de faptul ca „a fugit cu urnele”, proclamandu-se presedinte al partidului fara sa mai astepte contestatia depusa de gruparea Elena Udrea, realesul sef al PDL, Vasile Blaga, a tinut sa-i raspunda sefului statului dupa ce liderul de la Cotroceni a anuntat ca nu se va intoarce in PDL.

„Basescu nu stie sa piarda! Eu nu stiu cand am fost noi (n.r, PDL-ul) o povara pentru domnia sa (n.r. vezi „Ei nu mai sunt o piatra de moara pentru mine, eu nu mai sunt o piatra de moara pentru ei”). Lucrurile sunt clare in ceea ce ne priveste. Batalia noastra va fi dusa cu USL”, a afirmat Vasile Blaga.

Dupa anuntarea realegerii lui Vasile Blaga la sefia PDL, presedintele Traian Basescu a postat pe Facebook un mesaj  prin care isi anunta retragerea definitiva din Partidul Democrat si visul de a forma un partid nou, cu „oameni cinstiti”. „Ma voi dedica constructiei unei alte solutii de dreapta, cu oameni cinstiti, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care accepta dreptul democratic al contestatiei si vreau sa stiti ca nu voi face nimic pentru a aduce alaturi de mine vreo bucatica din PDL”,  a precizat Traian Basescu.

Traian Basescu: “Adio, PDL! AZI ne-am despartit definitiv!” (VIDEO)

author avatar
Mihai Koblenko
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger