AcasăPoliticaVarujan Vosganian a cazut din lacul DIICOT in putul ANI

Varujan Vosganian a cazut din lacul DIICOT in putul ANI

Fericit nevoie mare ca a scapat de ancheta procurorilor DIICOT, Varujan Vosganian s-a trezit luat la ochi si puricat de ANI.

Mai atei din fire decat senatorii, inspectorii ANI nu s-au lasat impresionati de mirul, crucile si acatistele lui Varujan Vosganian

Spre deosebire de procurori, inspectorii ANI nu au nevoie de avizul Parlamentului atunci cand pun ochii pe cate o declaratie de avere si/sau de interese. Impresionati neplacut de circul facut de Varujan Vosganian in Senat, inspectorii Agentiei Nationale de Integritate au decis sa se autosesizeze in cazul fostului ministru a Economiei, gandind probabil ca alegi sa te faci in halul asta de bacanie doar atunci cand ai ceva de ascuns. Rezultatul: toata tara a aflat ca ANI il suspecteaza pe senatorul plans tot si proaspat uns cu mir de nedeclararea intregii averi si de fals in declaratii. Asa s-a facut ca la nici 48 de ore de la bocetul tras in plen Vosganian sa se trezeasca parlamentar ”apatrid” (liberalii l-au obligat sa-si dea repede-repejor demisia din PNL) si cu ANI asmutit pe urmele sale. In plus, liberalul Mihai Voicu a tinut sa sanctioneze o data-n plus penibila prestatie a fostului sau coleg propunand eliberarea Parlamentului de ”povara” avizarii inceperii urmaririi penale in cazul deputatilor si senatorilor. ”Cu prima ocazie cand revizuirea Constitutiei va fi posibila cred ca Parlamentul trebuie sa fie eliberat de aceasta povara. Cred ca votul Parlamentului nu trebuie sa mai fie cerut in cazul unor astfel de solicitari si imunitatea parlamentara sa ramana strict in legatura cu activitatea politica a parlamentarului, fie ca este vorba de declaratii, fie ca este vorba de votul sau” a decretat Voicu.

author avatar
Simona Badulescu
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger