AcasăPoliticaVanghelie spera din nou ca va scapa de arestul preventiv

Vanghelie spera din nou ca va scapa de arestul preventiv

Dupa mai bine de doua luni si jumatate de stat in Arestul Politiei Capitalei, supranumit, mai nou, si „Beciul domnesc”, primarul suspendat al sectorului 5 face o noua incercare de a ajunge acasa.

Mai exact, Vanghelie spera sa fie cercetat in arest la domiciliu sau chiar in libertate, sub control judiciar. Si cum contestatia formulata de catre avocatul sau fata de decizia magistratilor care anterior au respins solitarea sa de a fi plasat intr-un astfel de regim, considerat a fi mai bland decat cel din Arestul Politiei Capitale, se judeca marti la Curtea Suprema, atat fostul social-democrat, adus din arest in sala de judecata, cat si partenera sa de viata, Oana Mizil, cea care, peste aproximativ doua luni, va aduce pe lume o fetita, isi pun sperantele ca decizia judecatorilor Inaltei Curti va fi favorabila cererii lui Marian Vanghelie.

Intrat in vizorul procurorilor anticoruptie, care il cerceteaza pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani, Marian Vanghelie este arestat preventiv inca din 14 martie. In tot acest timp, edilul suspendat al sectorului 5 al Capitalei a fost adus de mai multe ori la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a sta de vorba cu procurorii, dar si pentru a asista personal la desigilarea unor probe ridicate de anchetatori, cu ocazia perchezitiilor ce au fost afcuta atat la locuinta sa, cat si la biroul acestuia de la primarie.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger