AcasăPoliticaVanghelie s-a decis: candideaza la primarie!

Vanghelie s-a decis: candideaza la primarie!

Lista candidatilor pentru alegerile din iunie – in dreptul aspirantilor la sefia primariilor de sector – se completeaza cu un nume- cel al lui Marian Vanghelie.

Actualul edil suspendat din functie al sectorului 5 vrea sa mai intre o data in cursa pentru fotoliul de edil, astfel ca se inscrie in competitie. Nu oricum, ci din partea Partidului Dreptatii Sociale, pe care il conduce la acest moment, dar si cu convingerea ca va castiga Primaria Sectorului 5 „din primul tur”, dupa cum a declarat, in urma cu doar cateva minute, in direct la postul B1 TV.

Cat despre motivele pentru care a luat, pana la urma, aceasta decizie, in conditiile in care a tot amanat momentul in care avea sa spuna clar daca intra sau nu in competitia electorala din vara, Vanghelie a detaliat, in cadrul aceleiasi interventii telefonice, faptul ca a fost convins de cei cu care a vorbit, in ultima vreme, pe aceasta tema. „Am decis sa candidez pentru faptul ca asa este normal, intr-o tara democratica, pana la urma, majoritatea trebuie sa invinga (…) am avut foarte multe intalniri si toata lumea m-a sfatuit (…) sa candidez (…) ca voi iesi cu un scor foarte mare”, a precizat, in stilu-i caracteristic, politicianul.

Va reamintim ca fostul social-democrat a ramas fara prerogativele de primar in aprilie anul trecut, dupa ce a ajuns in vizorul procurorilor DNA si in arest preventiv.

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger