AcasăPoliticaVanghelie nu stie inca daca va candida, dar e convins de un...

Vanghelie nu stie inca daca va candida, dar e convins de un lucru: Arat si bine, sunt si barbat bine si sunt si bun

Daca din perspectiva candidaturii la tot mai apropiatele alegeri se declara inca indecis, cand vine vorba sa produca o autocaracterizare amuzanta, Vanghelie nu pare sa mai aiba dubii.

Desi nu exclude varianta de a intra in cursa pentru Primaria Capitalei, pana la momentul de fata Marian Vanghelie s-a ferit sa spuna, oficial, daca va candida sau nu la localele din iunie. „Va anunt la momentul potrivit”, a spus miercuri, noul lider al Partidului Dreptatii Sociale, functie pe care si-a asumat-o saptamana trecuta.

Si, tot in stilu-i caracteristic, Vanghelie a declarat ca are, ca politician, ceea ce competitorii sai nu prea au: demnitate. Insa pana sa se constate acest atu, cei care il observa pe edilul suspendat al sectorului 5 ar avea toate sansele sa constate altceva. „Intotdeauna am avut avantaje pentru ca arat si bine, sunt si barbat bine si sunt si bun. Intelegeti? Ca sa fac o paranteza, sunt demn, (…) ceea ce astialanti nu au asa ceva”, s-a caracterizat, mai in gluma, mai in serios, fostul social-democrat, intr-o conferinta de presa.

author avatar
Cristina Stefan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger