AcasăPoliticaVanghelie, la instanta. Cere modificarea controlului judiciar, pentru a merge la lucru...

Vanghelie, la instanta. Cere modificarea controlului judiciar, pentru a merge la lucru si la facultate

Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei a ajuns, miercuri, la Tribunalul Bucuresti. A fost vorba de primul termen al analizarii, pe fond, a dosarului in care DNA il acuza de coruptie.

Si cum Vanghelie se afla in acest moment sub control judiciar, fostul social-democrat ar vrea ca instanta sa ii permita sa aiba mai multa libertate de miscare, in sensul in care sa poata beneficia de o modificare a conditiilor acestei masuri, astfel incat sa se poata angaja, in primul rand. „Am cateva propuneri de la cateva companii internationale, care vor sa faca investitii in Romania, la nivel national”, a precizat Vanghelie, citat de Europa FM. Cat priveste functia pe care ar urma sa o aiba la viitorul loc de munca, Vanghelie a raspuns cat se poate de sincer si de direct: director!

Mai mult, politicianul spune ca mai are un motiv intemeiat pentru care ar vrea sa nu mai fie ingradit de masurile controlului judiciar- care il consemneaza in Capitala- si anume aceea ca vrea sa mearga la facultate. Si cum e in anul doi de facultate, iar cursurile se tin la Constanta, acelasi Marian Vanghelie a pus punctul pe i: „am invocate aceste 2 motive cu logica”.

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger