AcasăPoliticaVanghelie l-a inghesuit la petrecere pe proprietarul RTV

Vanghelie l-a inghesuit la petrecere pe proprietarul RTV

Cu sau fara voia lui, Marian Vanghelie a devenit pentru cateva momente idolul social-democratilor care nu-l au la suflet pe Sebastian Ghita. Asta dupa ce primarul sectorului 5 i-a explicat senatorului PSD, in stilu-i caracteristic, cum sta treaba cu echipa si colegialitatea.

Cu vorba sau cu fapta, Marian Vanghelie si-a propus sa-i bage patronului RTV disciplina de partid in cap

Invitati la ziua lui Dan Nica – ministrul a implinit 53 de ani pe 2 iulie, Marian Vanghelie si Sebastian Ghita au avut un schimb de replici mai putin protocolar. Intre o maslina si o apa plata, primarul sectorului 5 a incercat sa-l aduca pe calea ce buna pe Ghita, spunandu-i clar si raspicat ca nu este fair-play sa-ti transformi colegii de partid intr-o tinta mediatica.

Sebastian Ghita si-a facut multi dusmani in PSD

Cum insa patronul RTV nu a priceput din prima, Vanghelie a apelat la un limbaj mai colorat. ”Marian (Vanghelie – n.r)  e om hotarat. Daca a vazut ca nu se poate intelege cu Ghita sub nicio forma, l-a facut de boala copilului, cum s-ar zice”, ne-a povestit un parlamentar PSD care a asistat la scena. Mai mult, acesta a precizat ca de la discutii despre scoala vietii, caracter, sau lipsa lui, s-a ajuns imediat la amenintari. ”Vanghelie l-a inghesuit bine de tot. In final, i-a spus ca-i rupe piciorul, il bate cu el si dupa aia doarme cu el sub perna”, ne-a mai spus amuzat parlamentarul, mentionand ca majoritatea pesedistilor s-au abtinut sa-l aplaude la scena deschisa pe primarul sectorului 5 doar pentru ca s-au jenat de sarbatoritul Dan Nica.

[poll id=”547″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.792 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger