AcasăPoliticaVanghelie, eliberat din arestul preventiv: Se dovedeste ca se poate si fara...

Vanghelie, eliberat din arestul preventiv: Se dovedeste ca se poate si fara sa dai denunt

Dupa aproape patru luni de arest preventiv si mai multe incercari de a obtine eliberarea, Marian Vanghelie a primit o veste buna. Mai exact, a aflat ca magistratii Instantei Supreme – in fata carora si-a sustinut cauza, in cursul zilei trecute- au hotarat ca poate pleca acasa, urmand sa fie plasat in arest la domiciliu.

Drept urmare, cum decizia Inaltei Curti este definitiva, primarul suspendat al sectorului 5 a parasit, joi noaptea, arestul preventiv, unde s-a aflat inca din 14 martie, masura fiind luata intr-un dosar in care a fost trimis in judecata, fiind acuzat de catre procurorii DNA de mai multe fapte de coruptie: abuz in serviciu, spalare de bani si luare de mita.

Marian Vanghelie a tinut, insa, sa sublinieze un aspect important: acela ca nu a facut niciun denunt in aceasta perioada in care a fost privat de libertate. „Se dovedeste ca se poate si fara sa dai denunt (…) Am tinut sa ies cu demnitate din aceasta cladire”, a marturisit primarul, odata ce a parasit arestul preventiv, adaugand ca in aceasta perioada si-a facut o evaluare a apropiatilor si s-a gandit care ii sunt, cu adevarat, prietenii.

Pe primarul suspendat al sectorului 5 il asteapta acasa iubita sa, Oana Niculescu Mizil, cea care, inca de ieri isi exprima speranta ca Vanghelie va fi eliberat. „Sa mi-l dea Dumnezeu acasa, ca e foarte greu”, marturisea fosta deputata, care, peste doar cateva saptamani, urmeaza sa nasca o fetita.

author avatar
Cristina Stefan
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger