AcasăPoliticaVanghelie, declaratii uluitoare in fata tribunalului

Vanghelie, declaratii uluitoare in fata tribunalului

E tot mai lesne de inteles faptul ca Marian Vanghelie a fost vizibil deranjat de faptul ca anchetatorii au luat pur si simplu la puricat sediul partidului in fruntea caruia se afla de doar cateva luni.

Iar acest lucru e cat se poate de evident, de vreme ce actualul edil suspendat din functie de la sectorul 5 a readus in discutie chestiunea perchezitiilor facute in urma cu mai bine de doua saptamani, la sediul Partidului dreptatii Sociale, in chestiunea listelor cu semnaturi de sustinere, asupra carora planau anumite suspiciuni.

In stilul caracteristic, Vanghelie a comentat actiunea anchetatorilor facand referire la o grupare terorista. „Eu cred ca cei din ISIS s-au inscris in Ppartidul Dreptatii Sociale (…) cei din ISIS avand putere foarte mare (…) pot sa-l sprijine pe Adrian Severin (candidatul PDS la localele din iunie, pentru Primaria Generala-n.r) sa castige alegerile (…) si atunci a fost necesara aceasta perchezitie”, a punctat, mai in gluma, mai in serios, politicianul, din fata Tribunalului Bucuresti.

Va reamintim ca Marian Vanghelie -care si-a anuntat intentia de a intra in cursa electorala, in incercarea de a obtine un nou mandat de primar al sectorului 5- s-a prezentat in aceasta dimineata la instanta pentur ca a avut un nou termen in dosarul in care DNA l-a trimis in judecata, pentru acuzatii de coruptie.

author avatar
Cristina Stefan
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger