AcasăPoliticaVanghelie, cu tunurile pe Ponta: A nenorocit PSD. Lumea se roaga sa...

Vanghelie, cu tunurile pe Ponta: A nenorocit PSD. Lumea se roaga sa scape naibii de el

Marian Vanghelie sustine ca PSD-ul a fost confiscat de UNPR

Dupa o perioada semnificativa in care nu a mai facut declaratii in fata presei si nu a mai fost vazut pe la emisiuni, Marian Vanghelie a revenit in atentia opiniei publice, dar nu oricum, ci comentand subiectul zilei- cel al „demisiei in alb” anuntate de catre liderul PSD-ului la momentul in care fostul primar era exclus din PSD.

„A distrus partidul (…) A nenorocit partidul in toate sensurile”, si-a inceput Vanghelie tirul la adresa lui Ponta, la iesirea de la Tribunal, unde a venit la un termen in dosarul in care e acuzat de coruptie. „Cel mai mare castig pentru PSD ar fi ca Ponta sa plece. (…) Lumea se roaga sa scape naibii de el”, a continuat fostul edil al sectorului 5.

Mai mult, fostul lider al PSD Bucuresti nu s-a sfiit sa-l atace, practic, pe Victor Ponta cu propriile-i arme, spunand ca, desi acesta din urma acuza lipsa de comunicare de la momentul actual din PSD, lucrurile n-ar fi stat prea diferit nici in perioada in care fostul premier era presedinte al partidului. „El a stat cu cineva sa discute la masa? El a bagat Biroul Executiv National in seama? Ne spunea ca asa trebuie”, a subliniat Vanghelie, inainte de a pune punctul pe „i”-ul analizei sale: „eu nu cred ca Dragnea l-a marginalizat, cred ca l-a lasat sa se marginalizeze singur”.

author avatar
Cristina Stefan
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger