AcasăPoliticaVanghelie care nu mai este cu Geoana

Vanghelie care nu mai este cu Geoana

Impresiile de primadona a politicii romanesti, de care sufera Mircea Geoana, au inceput sa-l irite chiar si pe Marian Vanghelie.

Mircea Geoana a reusit sa-l enerveze si pe Marian Vanghelie

Primarul sectorului 5 este rezistent, nu gluma. Sta alaturi de Mircea Geoana de o lunga perioada de timp si abia acum i-a sarit un pic tandara. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Vanghelie i-a reprosat lui Geoana ca se vantura toata ziua pe la televizor si nu face nimic pentru ca partidul lor sa se puna pe picioare. ”Marian  (Vanghelie – n.r) este cu negocierile,  cu evenimentele, cu lansarile. Alearga intre Blaga, Gorghiu si Orban. Tot el da si mesele. In schimb, Mircea Geoana nu a reusit nici macar sa convinga mai multi senatori sa vina in noul partid. Este frustrant unul sa munceasca si altul doar sa se laude pe la televizor”, ne-a declarat un parlamentar care s-a transferat de curand in tabara fostului lider PSD.

Mircea Geoana

In context, acesta a precizat ca Vanghelie este nemultumit de faptul ca anunturi privind formarea unei noi majoritati in Senat s-au dovedit a fi doar vorbe goale.

author avatar
Adelina Ionicel
2.269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger