AcasăPoliticaVanghelie, atac la Ponta: Minte cum respira. Pana de Paste, il va...

Vanghelie, atac la Ponta: Minte cum respira. Pana de Paste, il va da strada afara

Recent sanctionat de PSD, Marian Vanghelie a facut dezvaluiri in legatura cu atmosfera din randul formatiunii social-democrate, dar si  o serie de afirmatii dure la adresa liderului partidului, Victor Ponta.

La doar cateva ore dupa ce a fost vizat de masura de excludere din randurile PSD, la fel cum li s-a intamplat si lui Mircea Geoana si Dan Sova, Vanghelie a sustinut, in studioul Realitatea TV, ca, dupa pararea si calculele sale, pe Ponta „il va da strada afara” pana de Paste. „Eu cred ca, pana de Paste, il va da strada afara. Eu m-am uitat la cum au votat oamenii. (…) A fost un vot covarsitor impotriva minciunilor lui Victor Ponta”, considera primarul sectorului 5.

Si nu a fost singura data cand Vanghelie l-a acuzat, seara trecuta, pe liderul PSD ca minte, sustinand ca ar fi facut asta si in discutiile cu Antonescu. „Erau momente cand nu mai puteam sa suport, vedeam ce discutam cu Crin Antonescu si vedeam ce mintea. Nu intelegeti ca omul asta minte cum respira?”, a mai afirmat social-democratul suspendat, in cadrul emisiunii de la televiziunea mentionata.

Mai mult, Vanghelie a sustinut ca premierul s-a vrut „un fel de Traian Basescu, o copie”, dar ca ca figura „nu i-a reusit”, fiind un „kitch”.

author avatar
eNational
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger