AcasăPoliticaVanghelie are planuri mari, cu o noua formatiune politica

Vanghelie are planuri mari, cu o noua formatiune politica

Desi multi se asteptau, in clipa cand au aflat ca politicianul va sustine o conferinta de presa, in aceasta dupa-amiaza, Marian Vanghelie sa faca un anunt clar in privinta unei decizii de a candida sau nu pentru un nou mandat la Primaria sectorului 5, fostul lider al PSD Bucuresti nu doar ca nu a lamurit acest mister, ci a starnit noi curiozitati in randul reprezentantilor clasei politice si ai opiniei publice.

Mai exact, Vanghelie a anuntat ca are in plan sa reformeze un partid politic, de stanga, ba mai mult, sa organizeze – in mai putin de o luna-  un congres la care asteapta 6.000 de oameni, de ce nu, unii dintre ei chiar din randul membrilor PSD. „Va asigur ca in urmatoarea perioada veti ramane surprinsi placut de ceea ce vom reusi sa realizam (…) pot sa strang foarte multa lume de calitate (…) intelectuala (…) cu influenta pozitiva, tineri”, a dat asigurari politicianul.

Desi multi si-ar fi imaginat – auzind planurile marete ale lui Vanghelie, inclusiv cel cu congresul de la Sala Palatului- ca fostul pesedist va infiinta un nou partid, intr-un final lucrurile s-au lamurit, in sensul in care s-a aflat ca edilul suspendat al sectorului 5 doar preia conducerea PDS- Partidul Dreptatii Sociale – formatiune care are deja cativa ani de vechime pe scena politica autohtona.

Nu in ultimul rand, fostul social-democrat s-a aratat cat se poate de optimist in privinta rolului sau pe scena politica. „Cred ca eu stiu exact ceea ce trebuie si cum trebuie facut ca aceasta tara sa se duca in linia democratica si europeana in toate domeniile, asa cum zic cei de la Comisia Europeana”, a conchis Vanghelie.

Va amintim ca, la inceputul anului trecut, inainte sa ajunga in vizorul DNA, actaulul primar suspendat al sectorului 5  anunta ca, alaturi de Mircea Geoana, pun bazele unui nou partid, respectiv al Partidului Social Romanesc.

author avatar
Cristina Stefan
56 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger