AcasăPoliticaValeriu Zgonea, exclus din randurile PSD

Valeriu Zgonea, exclus din randurile PSD

Valeriu Zgonea plateste oalele sparte la ordinul sefului sau de partid, Liviu Dragnea

In Comitetul Executiv al PSD nu s-a decis doar sustinerea, in continuare, a lui Liviu Dragnea la sefia partidului, ci si soarta numarului doi din formatiunea social-democrata.

Valeriu Zgonea

Vorbim despre Valeriu Zgonea, cel care, din toamna anului trecut, ocupa functia de presedinte executiv al PSD si care, atat vinerea trecuta, dupa ce s-a aflat ca Instanta Suprema a decis, definitiv, condamnarea lui Dragnea la doi ani cu suspendare in „dosarul Referendumul”, dar si doua zile mai tarziu, prin intermediul unui mesaj postat o retea de socializare, a aratat ca nu face front comun cu ai sai colegi, care au dorit ca actualul lider al formatiunii sa ramana in fruntea Partidului Social Democrat si dupa acest episod.

Asadar, ca urmare a acestor aspecte, s-a propus excluderea sa din PSD, varianta care a fost supusa votului membrilor Comitetului Executiv, rezultatul fiind unul unanim in favoarea excluderii lui Valeriu Zgonea din randurile formatiunii din care face parte de peste doua decenii.

Trebuie mentionat si faptul ca decizia de azi atrage si o schimbare la sefia Camerei, stiut fiind faptul ca Zgonea este presedintele Camerei Deputatilor.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger