AcasăPoliticaValer Marian l-a dat in gat pe Dragnea, la DNA

Valer Marian l-a dat in gat pe Dragnea, la DNA

Valer Marian merge pana in panzele albe cu autodenuntul referitor la fraudarea referendumului de catre USL

Audiat la DNA in legatura cu autodenuntul sau, senatorul ex-PSD Valer Marian insista sa-l implice pe Liviu Dragnea in fraudarea referendumului de demitere din 29 iulie 2012.

Valer Marian merge pana in panzele albe cu autodenuntul referitor la fraudarea referendumului de catre USL

Timp de trei ore, Valer Marian le-a povestit, ieri, procurorilor DNA, cum i-a instruit Liviu Dragnea pe pesedisti sa umfle prezenta la referendumul de demitere a lui Traian Basescu, facandu-se astfel vinovat ”de fals intelectual si de uz de fals”.

Suparat ca Victor Ponta si Liviu Dragnea au insinuat ca are probleme de sanatate, Valer Marian l-a acuzat pe actualul premier si lider al PSD ca se comporta ca Nicolae Ceausescu: ”In urma cu 2 luni, cand detineam inca functia de presedinte al organizatiei judetene Satu Mare a PSD, Ponta a fost invitat la sediul central al PSD unde era si secretarul general, actualmente presedinte executiv, Liviu Dragnea, si mi-a reprosat ca nu mai poate accepta atatea telefoane de la ambasadorul american de la Bucuresti si de la Washington legat de declaratiile mele anti-americane, referitoare la Laura Codruta Kovesi, Daniel Morar. Cu acea ocazie, mi-a spus ca am un consilier nebun, respectiv pe jurnalistul Ovidiu Ohanessian. Se pare ca a preluat cam mult din recuzita lui Ceausescu, care folosea acest epitet la adresa celor care il criticau”.

author avatar
Simona Badulescu
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger