AcasăPoliticaVadim Tudor se ia in piept cu noua conducere a PRM

Vadim Tudor se ia in piept cu noua conducere a PRM

Corneliu Vadim Tudor isi cauta dreptatea prin tribunale

Corneliu Vadim Tudor este in razboi deschis cu actuala conducere a PRM, europarlamentarul  anuntand ca o sa-i tarasca prin tribunale pe cei care au indraznit sa-l inlature de la sefia partidului.

Corneliu Vadim Tudor isi cauta dreptatea prin tribunale

Ilegala si nestatutara. Asa a caracterizat Corneliu Vadim Tudor decizia prin care a fost matrasit din fruntea PRM, aratand totodata ca nu recunoaste noua echipa care s-a instalat la butoane.  Mai mult, europarlamentarul a precizat ca saptamana viitoare ii va actiona in judecata pe toti cei care au participat la sedinta de la mijlocul lunii trecute, deoarece acestia nu au respectat statutul partidului si s-au folosit de falsuri pentru a-l indeparta de la conducere.

”Trebuie sa ne gandim la conferinta nationala din toamna. Vom avea si unele probleme organizatorice, pentru ca niste zurbagii batrani, care erau oameni de serviciu inainte la sediul PRM, vor sa faca ei un congres ilegal. Daca vreti, va arat stampilele false cu care au venit si pentru care noi depunem plangere penala”, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
611 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger