AcasăPoliticaVadim Tudor s-a inscris, oficial, in cursa pentru Cotroceni. Pana la 2...

Vadim Tudor s-a inscris, oficial, in cursa pentru Cotroceni. Pana la 2 noiembrie astia isi vor sparge capetele!

Politicianul si-a inscris, marti, dosarul de candidat, pentru alegerile prezidentiale din toamna, la sediul Biroului Electoral Central (BEC).

In ultima zi in care se pot depune candidaturile pentru scrutinul vizand cea mai inalta functie in stat, Corneliu Vadim Tudor a ajuns la BEC, in jurul orei 14, a depus listele de semnaturi de sustinere, iar apoi a stat de vorba cu jurnalistii. „Pana la 2 noiembrie astia isi vor sparge capetele, vedeti bine ce se intampla”, a declarat politicianul.

Cat ii priveste pe contracandidatii sai, fondatorul Partidului Romania Mare a sustinut ca actualul premier, prezidentiabilul PSD, ar fi pierdut procente, dupa ce a organizat lansarea de pe Arena Nationala, sambata, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani. „Sa incep prin a spune ca Ponta a pierdut intr-o singura zi, sambata, de ziua lui de nastere, nu mai putin de patru procente. Au facut ei un sondaj interne, coordonat de Liviu Dragnea, care era disperat, pentru ca a facut aceasta manifestare pe care nici Ceausescu nu si-a permis-o”, a afirmat fostul europarlamentar.

Pana la acest moment s-au inscris in cursa pentru Cotroceni Victor Ponta, prezidentiabilul PSD, Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile din noiembrie, Elena Udrea, care a intrat in lupta pentru prima functie in stat din partea Partidului Miscarea Populara, Calin Popescu Tariceanu, Monica Macovei, Teodor Melescanu, candidati independenti, dar si Dan Diaconescu (PP-DD) si Kelemen Hunor (UDMR).

423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger