AcasăPoliticaVadim Tudor, in asteptarea deciziei magistratilor: Am incredere in justitie, altfel nu...

Vadim Tudor, in asteptarea deciziei magistratilor: Am incredere in justitie, altfel nu m-as afla aici!

Se doreste compromiterea participarii Romaniei la alegerile europarlamentare, asta a declarat Corneliu Vadim Tudor la sosirea la Tribunalul Bucuresti.

Magistratii urmeaza sa se pronunte in privinta contestatiei depuse de Vadim Tudor, dupa ce Biroul Electoral Central a respins participarea PRM la alegerile europarlamentare.

“Am incredere in justitie, altfel nu m-as afla aici. Am luat cu acordul completului listele cu semnaturi care erau la BEC, expertii nostri le-au consultat si BEC-ul este intr-o culpa grava. Au aratat masura incompetentei si chiar a rautatilor maladive”, a afirmat Vadim Tudor, citat de antena3.ro.

BEC a respins candidaturile din partea PRM deoarece a gasit nereguli in listele de semnaturi depuse de formatiunea lui Corneliu Vadim Tudor.

author avatar
Alina Costache
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger