AcasăPoliticaVadim Tudor il sustine pe Ponta in turul II: UNPR a incheat...

Vadim Tudor il sustine pe Ponta in turul II: UNPR a incheat un protocol cu PRM

Un prim pact inainte de votul din 16 noiembrie a fost parafat, marti. Liderii PRM si UNPR au semnat un protocol de colaborare, Partidul Romania Mare urmand sa il sustina pe Victor Ponta in turul al II-lea al prezidentialelor.

Reprezentantii Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei au anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca a fost incheiat un acord cu PRM-ul. In acest sens, cei doi lideri ai formatiunilor politice, Gabriel Oprea si, respectiv, Corneliu Vadim Tudor, au semnat deja protocolul privind sustinerea, in turul secund al prezidentialelor, a candidaturii lui Ponta, reprezentant al Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la scrutinul pentru Cotroceni.

Va reamintim ca, potrivit rezultatelor finale provizorii ale primului tur al alegerilor prezidentiale, desfasurat pe 2 noiembrie, anuntate de BEC marti, la ora 14, Corneliu Vadim Tudor a obtinut 3, 68% din voturi. Pe primele doua locuri in optiunile electoratului s-au situat Victor Ponta, cu 40, 44% din voturi, si Klaus Iohannis, candidatul ACL, cu 30, 37%.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger