AcasăPoliticaVadim Tudor cere gratierea lui Gigi Becali

Vadim Tudor cere gratierea lui Gigi Becali

Corneliu Vadim Tudor si-a propus sa-l scoata pe Gigi Becali din puscarie

Dupa ce instanta a respins cererea de eliberare pentru trei luni formulata de Gigi Becali, in scena a intrat Corneliu Vadim Tudor, care i-a solicitat presedintelui Traian Basescu sa-l gratieze pe fostul deputat.

Corneliu Vadim Tudor si-a propus sa-l scoata pe Gigi Becali din puscarie

„Eu ma ocup de aceasta problema. Am sa merg la Traian Basescu sa discutam despre Gigi Becali”, a anuntat europarlamentarul PRM. Pentru ca demersul sau sa aiba succes, Vadim Tudor a batut moneda pe dragostea de parinte si importanta familiei. „Am sa vorbesc cu consilierii presedintelui sa ne aranjeze o intalnire. Am sa ma uit in ochii lui Basescu si am sa-i spun : «Omule, lasa loc de buna ziua. Maine ai sa fii bunic, ai doua fete, gandeste-te ca are si el copii minori, o mama de 85 de ani» . Crestineste, omeneste, trebuie sa-l gratiezi”, a afirmat liderul PRM.

In cazul in care nu va reusi sa-l induplece in acest fel pe seful statului, Vadim Tudor are si un plan de rezerva: echipa Steaua. „La primul esec al Stelei, romanii vor da vina pe Basescu si pe justitie. Nu cred ca o sa-i fie bine cand 50.000 de oameni or sa strige «Jos Basescu» pe Arena Nationala”, a mai precizat europarlamentarul care, desi pare ca si-a canalizat toata energia asupra prietenului Gigi Becali, a gasit timp si pentru a contesta in instanta decizia prin care a fost inlaturat de la conducerea PRM.

[poll id=”535″]

author avatar
Adelina Ionicel
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger