AcasăPoliticaVadim si Funar se cearta pe prapur

Vadim si Funar se cearta pe prapur

Dupa ce s-au balacarit prin studiourile TV, Corneliu Vadim Tudor si Gheorghe Funar si-au dat in petic si in sala de judecata.

Corneliu Vadim Tudor cauta sa-si repereze onoarea in instanta
Gheorghe Funar sustine ca ”Tribunul” a furat steagul lui Avram Iancu din sediul PRM

Exclus in primavara din PRM, Vadim Tudor le-a declarat razboi celor care si-au permis sa-l conteste. ”Niste impostori vor sa fure PRM si sa-l vanda lui Viorel Hrebenciuc pe doua milioane de euro. Se mira ca i-am dat in judeacta pentru ca au venit cu stampile false si cu oameni luati de pe strada. Nu poate o echipa de liftiere de la Palatul Buckingham sa o detroneze pe regina Angliei”a afirmat europarlamentarul.  Evident, ”Tribunul” si-a canalizat toata furia asupra actualului lider al PRM, Gheorghe Funar, despre care sustine ca este ”un cimpanzeu impaiat”.

Supararea lui Vadim nu are legatura atat cu PRM-ul, ci cu faptul ca Funar l-a acuzat ca vrea sa vanda drapelul de lupta al lui Avram Iancu, obiect de patrimoniu. ”Ala nu-i drapel, este prapur bisericesc. Drapelul lui Avram Iancu este intr-un magazin de acolo (Germania – n.r). Asta-i handicapat in ultimul hal (Funar – n.r), pentru ca taranul care mi-a dat prapurul bisericesc mi l-a daruit mie”, a mai spus europarlamentarul.

author avatar
Adelina Ionicel
851 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger