AcasăPoliticaVadim, impacare fierbinte cu peremistii

Vadim, impacare fierbinte cu peremistii

Corneliu Vadim Tudor a facut pace cu partidul

Corneliu Vadim Tudor a primit un vot de incredere din partea delegatilor care au participat la Congresul Extraordinat al PRM. In felul acesta, europarlamentarul le-a inchis gura ”pucistilor” care au vrut sa-l inlature de la sefia partidului.

Corneliu Vadim Tudor a facut pace cu partidul

Mai cu scandal, mai cu vorba buna, Corneliu Vadim Tudor i-a convins pe peremisti ca lider ca el nu or sa mai pupe prea curand. Huiduit de o mana de oameni, presedintele PRM le-a cerut acestora sa se comporte civilizat si sa nu faca partidul de rusine. ”Nu suntem la un miting pe stadion, nu suntem in Gara Obor. Va rog foarte mult”, si-a apostrofat Vadim Tudor contestatarii. De departe insa, caldura a fost cea care i-a dat ”Tribunului” cele mai mari batai de cap.

Galant cum il stim, Corneliu Vadim Tudor le-a cerut scuze doamnelor pentru ca s-a prezentat in fata lor fara sacou. ”Ma topeam ca inghetata la soare. Le rog pe doamne sa ma scuze pentru ca am venit fara sacou”, a afirmat presedintele PRM, mentionand insa ca nu va adopta o tinuta mai lejera, gen bermude si maiou cu Mickey Mouse, cum fac alti politicieni.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
683 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger