AcasăPoliticaUSL se destrama si in Ilfov: Gabriela Vranceanu Firea, atac dur la...

USL se destrama si in Ilfov: Gabriela Vranceanu Firea, atac dur la liberalul Marian Petrache

Gabriela Vranceanu Firea

Dupa modelul colegilor de la Valcea, uselistii din Ilfov au decis sa-si puna si ei poalele-n cap. Personajele principale in acest scandal sunt chiar liderii organizatiilor PNL si PSD , Marian Petrache, respectiv Gabriela Vranceanu Firea.

Gabriela Vranceanu Firea, nemultumita de colaborarea cu liderul PNL Ilfov

”Marian Petrache sa nu mai considere CJ drept mosia sa personala”. Acesta este mesajul pe care social-democrata Gabriela Vranceanu Firea i l-a transmis colegului liberal. ”Domnul Petrache nu informeaza si nu consulta niciun consilier in legatura cu deciziile majore ale judetului, investitiile care trebuie continuate sau lansate, nevoi ale cetatenilor ilfoveni care sunt aceleasi, indiferent de partidul din care fac parte primarii si consilierii pe care i-au ales. (…) Mai mult, le impune primarilor, fara o analiza prealabila, in interesul cetatenilor, proiecte costisitoare”, a declarat sefa pesedistilor ilfoveni, citata de site-ul pesurse.

Mai mult, aceasta l-a acuzat pe seful Consiliului Judetean Ilfov ca a incalcat protocolul USL si a batut palma cu PDL. ”Eu sunt pentru constructie, el pentru demolare! Ii urez mult succes!”, a conchis Firea.

author avatar
Adelina Ionicel
981 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger