AcasăPoliticaUSL merge inainte cu contract prenuptial

USL merge inainte cu contract prenuptial

Dincolo de declaratiile siropoase facute in fata camerelor TV, liberalii si social-democratii continua sa se suspecteze reciproc de ce este mai rau.  In consecinta, pentru ca tentatia tradarii exista si de o parte si de cealalta, cele doua partide cer garantii suplimentare pentru ca USL sa mearga mai departe.

Uselistii mimeaza impacarea in fata camerelor TV

Dupa ce social-democratii i-au tot fredonat la ureche refrenul cu ”adio candidatura”, presedintele PNL a cerut ca numele lui sa stea scris negru pe alb in protocolul USL. De partea cealalta, pesedistii, tot ca o dovada a ”increderii” pe care o au in partenerii de la PNL, vor sa fie siguri ca nu vor zbura de la guvernare, odata cu instalarea lui Antonescu la Cotroceni. Informatia a fost confirmata chiar de liderul social-democrat, Victor Ponta.

”Eu, atata timp cat sunt liderul partidului, imi cunosc foarte bine partidul, incerc sa il duc pe calea pe care majoritatea PSD-ului doreste sa mearga . (…) Oamenii din PSD  vor sa aiba garantii ca daca noi castigam alegerile nu se mai intampla ca in 2004 si 2008, cand le-am castigat si le-am castigat degeaba — pentru ca, stiti, se punea problema: cand s-a mai intamplat sa castigi alegerile si sa n-ai prim-ministru? Pai noi, PSD-ul, am patit-o, chiar de doua ori. In 2004 si in 2008. Deci asta asteapta PSD-ul de la mine, ca lider, dupa ce atatia ani am stat in opozitie sau, ma rog, am fost obligati la compromisuri care nu ne-au ajutat, nici pe noi, nici electoratul nostru”, a  explicat Ponta.

author avatar
Adelina Ionicel
559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger