AcasăPoliticaUselistii si-au spalat din nou rufele in public

Uselistii si-au spalat din nou rufele in public

Atacati in mod constant de partenerii liberali, social-democratii au ratat ocazia de a fi isteti. In loc sa dedice evenimentul maraton pe care l-au organizat promovarii proiectelor cu care se lauda atat, pesedistii au dat-o intr-o balacareala a la Obor cu Crin Antonescu.

Timp de doua zile, pesedistii l-au criticat pe Crin Antonescu
Liderul liberal a profitat de conferinta PNL Sector 3 ca sa le raspunda social-democratilor

Social-democratii au vrut sa arate ca sunt o forta, dar au sfarsit prin a demonstra ca sunt multi si…atat. Pentru activul de partid, oamenii carati cu autocarul de prin tara, Consiliul National, cu tot ce a presupus el (Atelierele viitorului, Comitet Executiv, Liga Alesilor Locali), a reprezentat doar o noua excursie in Capitala. Dupa doua zile, oamenii acestia nu au inteles care este mesajul cu care ei trebuie sa se intoarca in teritoriu. Si asta pentru ca argumentele pro-descentralizare/regionalizare si cateva promisiuni aruncate de premier – idexarea pensiilor, cresterea salariului minim pe economie, reducerea CAS – s-au intercalat cu atacurile la adresa dusmanilor: PNL, Crin Antonescu si Traian Basescu.

Au pus tunurile pe liderul liberal

In timp ce Victor Ponta s-a limitat doar sa-i bata obrazul colegului de USL pentru faptul ca se joaca de-a liderul opozitiei, Mircea Geoana i-a spulberat toate sperantele lui Antonescu. ”Nu exista o Romanie debila (expresie folosita de Crin Antonescu –n.r) decat in mintea unora. Si cu astfel de lipsa de incredere in propria tara si in propriul popor, sa nu se trezeasca cumva unii ca alearga eventual singuri si ies pe locul doi. (…) Este o gandire gresita pe care unii si-o propun, pentru ca alergand dupa simpatia iluzorie a unor categorii care nu-l vor vota niciodata se risca un lucru mult mai important, pierderea grosului alegatorilor USL”, l-a avertizat Geoana pe presedintele PNL.

Crin, prin el insusi

Cum toata lumea stie ca nu-i place sa ramana dator, Crin Antonescu a profitat de conferintele PNL Teleorman si PNL Sector 3 pentru a le intoarce pesedistilor amabilitatile. ”Sunt lucruri mai mari de facut si mai grele, pentru alea e nevoie de toti. Asta cu Antonescu presedinte, sper sa nu fie nevoie, dar putem sa o facem si singuri”, a afirmat liderul liberal. Ulterior, acesta a revenit cu o declaratie si mai transanta. ”Am spus si repet ca fara PNL, in acest moment, nu exista majoritate si, deci, guvernare legitima si eficienta. Spun acest lucru  pentru cei care isi imagineaza, in obisnuinta unei aritmetici meschine, ca se pot face guverne in fel si chip”, a mai spus Antonescu.

Zgonea, suparat pe Adrian Nastase

Primul discurs al lui Adrian Nastase in fata pesedistilor nu i-a picat deloc bine presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Si asta pentru ca fostul premier a criticat la scena deschisa Parlamentul, catalogandu-l drept ”o mana moarta”. ”Eu cred ca Parlamentul si-a dovenit eficacitatea, chiar si asa in ciuda unui numar foarte mare de parlamentari. (…) Parlamentul nu este o anexa a Guvernului, Parlamentul lucreaza, colaboreaza cu Guvernul. Nu mai este ca inainte: «cine misca, misca mort»!”, a afirmat Zgonea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
872 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger