AcasăPoliticaUrarile politicienilor pentru sarbatoritii zilei: Constantin si Elena!

Urarile politicienilor pentru sarbatoritii zilei: Constantin si Elena!

Zi de mare sarbatoare pentru ortodocsi. In aceasta joi, pe langa faptul ca  se prazuieste Inaltarea Domnului, toti cei care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena au motive de bucurie, fiind felicitati de rude, prieteni, colegi de serviciu si cunoscuti cu ocazia onomasticii.

Cu acest prilej, atat actualul presedinte, cat si presecesorul sau, dar si primul-ministru si copresedintele PNL, Alina Gorghiu, au adresat urari sarbatoritilor zilei.

Primul care a ales sa transmita un gand bun si o urare sarbatoritilor zilei a fost premierul Ponta. „La multi ani tuturor celor care se bucura astazi de marea sarbatoare a Sfintilor imparati Constantin si Elena si isi aniverseaza onomastica! Va doresc o zi cat mai frumoasa alaturi de prieteni si cei dragi!”, le-a urat, la primele ore ale diminetii, seful Guvernului celor care isi serbeaza pe 21 mai onomastica.

La randul sau, Klaus Iohannis a avut un mesaj pentru Constantini si Elene.  „Astazi ii sarbatorim pe cei care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena. Le doresc tuturor sanatate, putere de munca si sa-i aiba pe cei dragi alaturi. La multi ani!”, se arata in mesajul postat pe contul de Facebook al sefului statului.

Si copresedintele marelui Partid National Liberal, Alina Gorghiu, le-a urat „La multi ani!” sarbatoritilor zilei de 21 mai. „La multi ani celor care va sarbatoriti onomastica astazi! Sper ca sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena sa fie, pentru voi toti, un prilej sa va bucurati alaturi de cei apropiati!”, suna urarea deputatului PNL.

Tot dimineata a tastat un scurt mesaj, pe aceeasi retea de socializare, si fostul lider de la Cotroceni. Traian Basescu s-a adresat celor care isi serbeaza ziua numelui in aceasta joi, transmitandu-le „La multi ani”.  „De ziua onomastica, cei care purtati numele Constantin sau Elena sa aveti parte de bucurie, sanatate si noroc alaturi de familie si de prieteni. La multi ani !”, suna postarea de pe contul fostului sef al statului, in familia caruia, se stie, exista o sarbatorita in aceasta zi, respectiv Elena Basescu, fata cea mica a lui Traian Basescu.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger