AcasăPoliticaUNPR strange semnaturi pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale

UNPR strange semnaturi pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale

UNPR a anuntat duminica, intr-un comunicat de presa, ca partidul va strange semnaturi pentru candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, acestia propunandu-si sa stranga fix un milion de semnaturi pentru candidatura lui Ponta.

De asemenea, Gabriel Oprea, presedintele UNPR, si-a exprimat sustinerea si cu ocazia evenimentului de lansare a candidatilor Aliantei PSD – UNPR – PC la alegerile pentru Parlamentul European, de sambata.

Gabriel Oprea a declarat ca ”Victor Ponta a imprimat o alta mentalitate in politica romaneasca. A venit cu o viziune proaspata si corecta. A dat Romaniei o voce, cu adevarat, libera de trecut si o privire orientata cu hotarare spre viitor. Si tocmai din acest motiv, Victor Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei!”.

Aceeasi optiune este impartasita de toti membrii si simpatizantii UNPR, care isi doresc un presedinte tanar care sa poata rezolva problemele celor in varsta. Femeile din UNPR sustin un presedinte care sa le reprezinte pe fiecare dintre ele. Iar tinerii din Uniune vor un presedinte energic, un tanar care la revolutie avea o varsta apropiata de a lor, un lider care, prin parcursul si cariera sa profesionala, da tuturor speranta ca prin munca se poate reusi.

Foto: adevarul.ro

author avatar
Alina Costache
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger