AcasăPoliticaUngureanu: STS, arma electorala pentru PSD

Ungureanu: STS, arma electorala pentru PSD

Mihai Razvan Ungureanu sustine ca Victor Ponta vrea sa foloseasca STS pentru a-si asigura succesul in alegeri

Demiterea sefului STS este ”o manevra PSD-ista in an electoral”. Acuzatia vine din partea liderului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, care sustine ca social-democratii urmaresc sa-si plateze oamenii in functii cheie.

Mihai Razvan Ungureanu sustine ca Victor Ponta vrea sa foloseasca STS pentru a-si asigura succesul in alegeri
Victor Ponta

Victor Ponta vrea sa foloseasca un serviciu special pentru a-si asigura voturile, a mai sustinut Ungureanu, mentionand ca accidetul aviatic din Apuseni a fost pretextul perfect pentru premier. ”Demiterea sefului STS, o manevra PSD-ista in an electoral. Ponta se foloseste de o tragedie pentru a-si face jocurile politice. Demiterea sefului STS n-are nicio legatura cu organizarea defectuoasa a acestei operatiuni de salvare. PSD este la a nu stiu cata incercare de a-si planta propriii oameni in structurile de conducere ale acestei institutii. Ponta este convins ca STS ii poate aduce voturi in an electoral, prin numirea unui om al USL-ului la conducerea institutiei”, a explicat liderul Forta Civica, aratand ca STS a devenit ”o obsesie politica a social-democratilor”.

”Cu atat mai mult in anul 2014, an cu mize electorale uriase, STS avand in subordine toata infrastructura de comunicatii si informatica pentru procesele electorale. Suntem in fata unei situatii de neconceput. Premierul Romaniei vrea sa se foloseasca de un serviciu special pentru a-si asigura voturile”, a conchis Razvan Ungureanu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger