AcasăPoliticaUngureanu: Nu renunt la candidatura la Presedintie. Decizia PNL si PDL este...

Ungureanu: Nu renunt la candidatura la Presedintie. Decizia PNL si PDL este suverana

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu are de gand sa renunte la candidatura la Presedintie, desi este pe locul doi, dupa Klaus Iohannis

MRU a precizat ca pune la dispozitia deciziei PNL si PDL aceasta candidatura, dar si proiectul sau politic. „Vrem sa fim rezonabili. Daca este vorba de sondaje, acestea il evidentiaza cu potential de victorie pe Klaus Iohannis. Pe locul doi sunt eu, pe locul trei, Catalin Predoiu”, a afirmat Mihai Razvan Ungureanu.

Acesta a mai declarat ca, in opinia lui, poate in continuare sa indeplineasca criteriile de reprezentare a candidaturii la prezidentiale si de onorare a celei mai inalte functii din stat, dar, de aici incolo, decizia partidelor devine suverana. „Voi face tot ce pot ca alegerile din noiembrie, de anul acesta, sa nu se transforme intr-un Stalingrad al dreptei si il voi sprijini cu tot ceea ce am la indemana pe viitorul candidat unic al dreptei, indiferent cine va fi acesta”, a anuntat presedintele Fortei Civice.

Mihai Razvan Ungureanu a mai aratat ca, pe langa faptul ca isi pune la dispozitia deciziei politice a partidelor candidatura sa la prezidentiale, proiectul de tara pe care l-a pregatit va fi inmanat spre analiza zilele urmatoare catre PNL si PDL.

 

author avatar
Alina Costache
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger