AcasăPoliticaUngureanu nu-i uita pe pedelistii care i-au tras presul de premier de...

Ungureanu nu-i uita pe pedelistii care i-au tras presul de premier de sub picioare

Razvan Ungureanu, pe vremea cand se amagea ca pedelistii sunt ungurenii sai

Privind inapoi la cele 78 de zile  de premierat, Mihai Razvan Ungureanu spune ca Executivul condus de el a cazut din cauza ”tradatorilor” din PDL.

Razvan Ungureanu, pe vremea cand se amagea ca pedelistii sunt ungurenii sai

Fostul premier pune caderea cabinetului condus de el pe seama respingerii ”aranjamentelor” si ”compromisurilor”: ”Guvernul Ungureanu, spre deosebire de ceea ce ar fi trebuit sa fie, un  fel de guvern-plasture, un detergent pentru mizeria din politica, a inteles sa-si faca treaba. In momentul cand o iei asa, nemteste, iti asumi un risc”. Indiferent de cauze, Ungureanu nu-i acuza pe democrat-liberalii ”care militeaza la baza partidului” (despre care spune ca au ”o natura pozitiva”), ci doar pe sefi.

”Au fost oameni care au putut fi cumparati. Unii, pe seama vanitatii lor au cumparat fum si au ramas cu fum, altii, pe baza lacomiei lor, pe seama cupiditatii. Unii, pentru ca asa li s-a spus si altii, pentru ca asa au simtit. Nu as spune ca au fost din esaloanele inferioare (ale PDL – n.r.)”, sustine fostul prim-ministru, conform r/news. De unde si concluzia trasa de premierul care a rezistat doar 78 de zile la Palatul Victoria: ”Politic vorbind, oamenii au tradat, si nu partidul ca atare”.

author avatar
Simona Badulescu
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger