AcasăPoliticaUngureanu, lasat in offside

Ungureanu, lasat in offside

Lansate de Razvan Ungureanu, demersurile de unificare rapida a dreptei nu au ecou in urechile pedeliste si le irita in schimb pe cele liberale

Pedelistii pot sa discute cat vrea Razvan Ungureanu despre un bloc de dreapta, dar cu unificarea ramane cum au stabilit ei: dupa europarlamentare.

Lansate de Razvan Ungureanu, demersurile de unificare rapida a dreptei nu au ecou in urechile pedeliste si le irita in schimb pe cele liberale

Politicos, Vasile Blaga s-a declarat gata sa stea la taclale cu Razvan Ungureanu, conform dorintei exprimate, in scris si oral, de acesta din urma: ”Vom putea discuta, de fapt am mai discutat, discutiile sunt intotdeauna binevenite. Noi niciodata nu ne-am opus unificarii dreptei. Dimpotriva, discutam si putem ajunge la proiecte comune pe care sa le sustinem”. Cand vine insa vorba despre urgentarea parafarii unei aliante, Blaga ramane de neclintit: ”Sigur ca la europarlamentare decizia partidului este clara si a fost luata la Baia Mare, asa ca vom merge singuri la europarlamentare, dar putem incheia un protocol intre partide, sa avem un candidat unic la alegerile prezidentiale si asta este de dorit”. De-a dreptul iritat de demersul lui Ungureanu s-a aratat a fi, in schimb, deputatul PNL Gigel Stirbu.

”Unificarea «faramiturilor» create de PDL pe zona de dreapta a politicii romanesti in jurul unui politician de «catifea» ca MRU ar insemna o jignire pentru electoratul care imbratiseaza aceste valori si principii. In Romania, unicul reprezentant autentic al dreptei romanesti este si va ramane PNL”, a replicat brutal Stirbu.

author avatar
Simona Badulescu
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger