AcasăPoliticaUngureanu isi uneste ”Forta” cu gruparea Moisescu-Chiliman

Ungureanu isi uneste ”Forta” cu gruparea Moisescu-Chiliman

Lider al unui partid aflat in marja de eroare si co-presedinte al resuscitatei A.D.A, Mihai Razvan Ungureanu incearca sa incropeasca o oaste de stransura cu care sa se prezinte in alegerile din 2014.

Mihai Razvan Ungureanu vrea sa se alieze cu Initiativa Romania Liberala

Dupa PNTCD (alcatuit doar din Aurelian Pavelescu), pe care a reusit sa-l atraga in Alianta Dreptate si Adevar, fostul premier anunta acum ca va incheia un protocol si cu Initiativa Romania Liberala, infiintata de Vlad Moisescu si Andrei Chiliman. Interesant este ca printre formatiunile cu care Ungureanu sustine ca negocieaza intens se afla si…Forta Civica. Adica partidul pe care cu onor il conduce, de unde deducem ca senatorul duce tratative cu el insusi. ”Avem un dialog consolidat cu Initiativa Romania Liberala si Forta Civica si PNTCD, dar nu numai. Cred ca vom putea ajunge la o formula clara de cooperare la inceputul acestei toamne, la Alianta pentru Dreptate si Adevar plus IRL. Noi am deschis dialogul, si, fara sa zic ca e o certitudine, sfarsitul toamnei acestui an va prinde Alianta pentru Dreptate si Adevar extinsa”, a afirmat Ungureanu.

Anuntul lui a fost confirmat si de presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala, Vlad Moisescu, acesta precizand ca, in curand, se va semna un protocol de colaborare cu A.D.A.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
607 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger