AcasăPoliticaUngureanu il banuieste pe Blaga ca are bucurii la Antonescu

Ungureanu il banuieste pe Blaga ca are bucurii la Antonescu

Razvan Ungureanu vede o apropiere intre PDL si PNL

Tratat cu refuz de mai toate formatiunile politice si constient ca nu va fi candidatul dreptei unite, Mihai Razvan Ungureanu incearca sa bage fitile intre pedelisti si alegatorii lor fideli.

Razvan Ungureanu vede o apropiere intre PDL si PNL

Profitand de conflictul deschis din USL, liderul Forta Civica arunca pe piata un scenariu mai vechi, potrivt caruia PDL si PNL isi vor da mana la viitoarele alegeri. Ca sa nu sune a denunt, Ungureanu a ales sa imbrace mesajul sub forma unei ingrijorari care-l macina profund.

”Sper ca actuala conducere a Partidului Democrat Liberal nu se amageste cu ideea ca PNL poate fi partener politic. Sper ca nu exista intelegere pe sub masa care sa-l propulseze pe Crin Antonescu drept presedinte”, a afirmat fostul premier. Mai mult, acesta i-a cerut liderului democrat-liberal Vasile Blaga sa lamureasca o data pentru totdeauna acest subiect. ”Astept o pozitie ferma din partea domnului Blaga. Nu au cum cei din PNL acum sa fie un aliat credibil. Ar fi jalnic sa scoatem Romania la mezat din nou si functia de presedinte pusa intr-un asemenea targ”, a mai declarat Razvan Ungureanu.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger