AcasăPoliticaUngureanu cauta mantuirea lui Ponta

Ungureanu cauta mantuirea lui Ponta

Razvan Mihai Ungureanu ii plateste lui Victor Ponta polita pentru motiunea de cenzura din primavara lui 2012

Insensibil la problemele de sanatate cu care se confrunta Victor Ponta, Mihai Razvan Ungureanu conchide sarcastic ca ”lovitura de stat” a esuat intr-o operatie la genunchi si-l indeamna pe actualul premier sa-si gaseasca ”mantuirea” demisionand rapid din functie.

Razvan Mihai Ungureanu ii plateste lui Victor Ponta polita pentru motiunea de cenzura din primavara lui 2012

Fost premier demis de PSD prin motiune de cenzura, Mihai Razvan Ungureanu isi toaca acum succesorul afirmand ca acesta nu mai are ce cauta printre liderii europeni – deci nici in fruntea Guvernului: ”Premierul Romaniei, care este urmarit penal, nu mai este interesant, prizabil, pentru partenerii obisnuiti de dialog. Este cam dificil sa dai mana cu un domn care este premier si in acelasi timp are o problema dramatica de justitie, pentru ca acuzele nu sunt banale. Nu a trecut pe rosu si i s-a suspendat permisul. Asta ma indreptateste sa cred ca portile cancelariilor occidentale sunt in acest moment inchise si la telefoanele premierului Romaniei nu prea mai raspunde cineva”. Nemilos, Ungureanu critica ”fuga” din tara a lui Ponta, chiar daca aceasta are o motivatie medicala.

Victor Ponta

”Premierul Romaniei se ascunde pretinzand ca este supus unor presiuni puternice, ca adversarii politici vor sa dea o lovitura de stat. Interesanta lovitura asta de stat care se termina cu o operatie la genunchi. Sa-i dorim sanatate, dar este straniu sa procedezi in felul acesta”. Dupa ce insinueaza ca Ponta a dat bir cu fugitii din fata problemelor cu care se confrunta, Ungureanu ii sugereaza o solutie ”salvatoare”: ”Poate o sa vina in tara si va spune ca totul este un sir nefericit de coincidente, insa m-ar bucura sa-l vad incercand sa se mantuiasca in ultimul moment si sa-si dea demisia.

 

author avatar
Simona Badulescu
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger