AcasăPoliticaUngureanu avertizeaza PDL ca timpul unificarii expira

Ungureanu avertizeaza PDL ca timpul unificarii expira

Mihai Razvan Ungureanu bate saua unitatii dreptei ca sa priceapa iapa Opozitiei, respectiv PDL-ul, ca doar acesta va fi de vina pentru viitoarele esecuri electorale.

Razvan Ungureanu crede ca unificarea dreptei bate pasul pe loc din cauza PDL-ului

”Opozitia este mica, are suferinta fragmentarii. Scena politica este ocupata de vocile USL. Din 10 decembrie 2012 pana astazi, am vorbit continuu despre nevoia de a strange toate fortele la un loc, ca degetele unei maini intr-un pumn. Atat de mult am vorbit despre unitatea dreptei, incat unii s-au si plictisit. Vocea a sunat in desert (…) Daca dreapta va pierde, nu va pierde din cauza USL, ci pe propria mana. Sansele de reusita la europarlamentare si prezidentiale sunt mici”, reclama Ungureanu, intr-un interviu recent aparut in presa centrala.

Desi liderul Fortei Civice insista pe necesitatea unificarii fie si acum, in ceasul al doisprezecelea, tot el spune si ca timpul ”a expirat” pentru formatiunile de dreapta: ”Oamenii politici de dreapta si-au dat seama tarziu ca timpul a expirat. E greu sa mai impui o alianta electorala in constiinta alegatorilor. Acesta a fost si exemplul ARD”. In context, Ungureanu nu uita sa arunce esecul unificarii dreptei dambovitene in carca democrat-liberalilor: ”PDL si-a ales calea proprie la inceputul anului trecut”.

author avatar
Simona Badulescu
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger