AcasăPoliticaUngureanu: Antonescu suge la doua oi

Ungureanu: Antonescu suge la doua oi

Liderul Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, sustine in continuare ca formatiunile de dreapta ar trebui sa faca front comun dupa alegerile europarlamentare. Cu toate acestea, Ungureanu nu crede ca o alianta cu PNL ar fi posibila in acest moment.

Razvan Ungureanu sustine ca pozitia presedintelui PNL este ambigua

Nu pot sa iau in calcul PNL-ul, deoarece pozitia acestui partid pe dreapta esichierului politic este foarte ambigua, a afirmat presedintele FC, citat de pesurse.ro. Totodata, acesta a explicat ca, in absenta unei aliante puternice a fortelor de dreapta, stanga devine favorita. „ Dreapta romaneasca are nevoie de unitate, dar eforturile de a ne uni nu au fost acceptate pana acum. Probabil, europarlamentarele vor oferi o imagine clara a dreptei si dupa aceea voi reincepe dialogul cu celelalte partide. (…) Incongruenta de pe partea dreapta a scenei politice romanesti este cel mai mare adversar al nostru. La fel si ezitarile si luptele de orgolii intre partidele de dreapta care pot duce la o victorie a stangii, unde PSD-ul lupta singur”, a declarat Razvan Ungureanu.

Dupa o casnicie de aproape trei ani cu PSD, Crin Antonescu nu-si mai gaseste pretendenti in zona de dreapta

Revenind la Partidul National Liberal, liderul Forta Civica a recunoscut ca are rezerve atat in privinta formatiunii politice, cat si a lui Crin Antonescu. „Este acum in pozitia mielului care suge de la doua oi. Liberalii trebuie sa-si clarifice mai intai problemele din interiorul partidului. Pozitia PNL in opozitie este neclara, in teritoriu USL a ramas in picioare si functioneaza. Este dificil ca dupa o guvernare socialista sa revii in mod miraculos la ideologia liberala”, a conchis Razvan Ungureanu.

author avatar
Adelina Ionicel
1.483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger