AcasăPoliticaUnda verde de la Comisie, in cazul cererii DNA pe numele deputatului...

Unda verde de la Comisie, in cazul cererii DNA pe numele deputatului Gurzau

Un prim vot in cazul solicitarii DNA formulate pe numele sefului filialei clujene a PMP a fost favorabil procurorilor si a fost dat, luni dupa-amiaza de catre deputatii juristi.

Au fost 16 voturi „pentru” si doar 3 „impotriva” demersului prin care anchetatorii DNA cer Camerei, for parlamentar pe listele caruia figureaza Adrian Gurzau, unda verde retinerii si eventualei arestari a deputatului suspectat de trafic de influenta, in dosarul Carpatica Asig.

Doar ca e important de precizat faptul ca, asa cum s-a intamplat si in cazul celorlalti parlamentari pe numele carora Parchetul a formulat astfel de cereri, avizul Comisiei Juridice este unur pur consultativ, decizia finala urmand sa fie luata, in plen, prin vot. Acest vor ar urma sa aiba loc, cel mai probabil, in cursul zilei de marti.

Cand a fost vorba sa comenteze acuzatiile procurorilor, Gurzau – despre care se stie ca este finul fostei sefe a PMP, Elena Udrea- n-a dorit sa faca nicio precizare in fata presei, sustinand ca are de gand sa se apere „in instanta, nu in fata camerelor de luat vederi”.

sursa foot: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger