AcasăPoliticaUn vice PSD propune retragerea OUG si ii cere lui Iordache sa...

Un vice PSD propune retragerea OUG si ii cere lui Iordache sa demisioneze

Edilul social-democrat al orasului Iasi – si, totodata, liderul organizatiei iesene a PSD-ului -se alatura, practic, contestatarilor OUG pe modificarea Codurilor.

Pe langa alte voci care considera ca actul normativ emis pe 31 ianuarie ar trebui abrogat, incluzand-o aici si pe cea a primului om in stat, primarul Mihai Chirica a iesit, joi la pranz, in fata opiniei publice spunand ca, in opinia sa premierul Grindeanu n-ar trebui sa plece din fruntea Executivului, in schimb Florin Iordache, da. „Cer public demisia domnului ministru Florin Iordache pe care il vad singurul om responsabil de haosul pe care l-a creat in aceste zile”, a transmis pesedistul.

Lui Dragnea, in schimb, i-a reprosat ca „nu stie sa-si aleaga oamenii”, si i-a cerut sa „corecteze greselile comise”. „Propun Guvernului Grindeanu si dlui presedinte Liviu Dragnea urmatorul lucru: sa abroge, la fel de urgent, OUG 13/2017, sa propuna un proiect de lege Parlamentului Romaniei ales pe 11 decembrie, sa faca dezbatere publica, sa consulte specialistii, societatea civila”, a cerut edilul din Iasi.

„Nu trebuie sa ajungem la alegeri anticipate”, a mai afirmat Chirica.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger