AcasăPoliticaUn pesedist il someaza pe Ponta sa demisioneze

Un pesedist il someaza pe Ponta sa demisioneze

Ramas un no name in PSD si dupa candidatura din 2010, Andrei Alexandru se ia din nou la tranta cu Victor Ponta

Social-democratul Andrei Alexandru ii cere lui Victor Ponta sa plece din fruntea Guvernului si sa nu mai candideze pentru un nou mandat de presedinte al PSD.

Ramas un no name in PSD si dupa candidatura din 2010, Andrei Alexandru se ia din nou la tranta cu Victor Ponta

Fost consilier al lui Ion Iliescu si al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru si-a mai surprins o data colegii: in 2010, cand a candidat pentru presedintia PSD alaturi de Victor Ponta, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Miron Mitrea si Radu Mazare. Eveniment neconsemnat de istoria pesedista, spre marele necaz al lui Alexandru, care nici acum nu-l vede cu ochi buni pe cistigatorul de atunci (si de acum) Victor Ponta. Revoltat de tot scandalul declansat de desemnarea Codrutei Kovesi la DNA, Alexandru revine in forta si-i cere lui Victor Ponta sa se retraga degraba de la conducerea Guvernului si a partidului.

Principalul motiv: asocierea cu Traian Basescu in vederea ”controlarii Justitiei”, context in care Andrei Alexandru insinueaza ca Ponta ar fi ”santajabil”. Amuzant este ca, luat de valul maniei, Alexandru da din casa, reprosandu-i lui Victor Ponta ca ”il foloseste” pe Ion Iliescu in ocaziile festive, afisandu-se alaturi de el, dar il ignora deliberat in viata de zi cu zi a partidului. ”Nu prea ii mai raspundeti la telefon si nu mai tineti seama de parerile lui (Ion Iliescu – n.r.)”, il acuza Alexandru pe liderul PSD.

author avatar
Simona Badulescu
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger