AcasăPoliticaUn nou razboi Ponta – Basescu, dezamorsat de premier

Un nou razboi Ponta – Basescu, dezamorsat de premier

Victor Ponta demonstreaza ca, in ciuda oricaror speculatii facute, armistitiul incheiat cu Traian Basescu este unul solid

Intalnirea care a avut loc, ieri, intre presedinte, premier si ministrii afacerilor Externe si Interne a fost la un pas de a marca inceputul unei noi cruciade politice dambovitene.

Victor Ponta demonstreaza ca, in ciuda oricaror speculatii facute, armistitiul incheiat cu Traian Basescu este unul solid

Startul meciului a fost dat de niste postari anti-prezidentiale aparute pe contul de Twitter al premierului Victor Ponta taman in timp ce acesta se afla la Cotroceni: ”Trebuie sa vedem cine a construit imaginea Romaniei de tara care nu merita primita nicaieri decat in cazul in care Guvernul apartine lui Basescu”.

Catalogat din start ca fiind un nou atac practicat de premier la adresa presedintelui (din postare se subintelegea ca Basescu poarta vina pentru ratarea primirii noastre in Schengen), demersul a avut un final neasteptat: Victor Ponta si-a cerut in mod public scuze pentru ”gafa” echipei sale de comunicare. Concret, la putina vreme dupa consumarea intalnirii de la Cotroceni, premierul a precizat ca postarile cu pricina reprezinta afirmatii facute de el cu o seara inainte, la un post TV. ”A fost o eroare – si mi-o asum – a echipei de comunicare. Nu s-a trezit la timp sa puna niste declaratii date de mine aseara, in emisiunea lui Razvan Dumitrescu. E o eroare faptul ca au aparut cand eram la Cotroceni(…) Nu scriam in timpul intalnirii cu presedintele mesaje pe Twitter, erau raspunsurile la intrebarile puse in emisiunea din seara precedenta si evident nu aveau nicio legatura cu intalnirea de astazi”. Ca dovada suplimentara ca nu are de gand sa toarne gaz pe focul politic, Ponta a refuzat sa comenteze ”duritatea” mesajelor aparute pe Twitter si a incheiat subiectul asumandu-si inca o data intreaga vina: ”E greseala mea, ma bucur daca am putut sa o rezolvam”.

author avatar
Simona Badulescu
224 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ceva vreme acest ziar s-a transformat in rau. A trecut de partea usl-ului, probabil din oportunism, pentru reclama si ca sa ramana pe piata. Pacat ca nu mai sunteti impartiali. Va citeam candva dar acum o sa ma dezabonez de la urmarirea acestui ziar aducator de laude usl-ului care mai are putin si ne scoate din UE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger