AcasăPoliticaUn ministru tehnocrat ii da replica lui Tariceanu: Stau la coada, indiferent...

Un ministru tehnocrat ii da replica lui Tariceanu: Stau la coada, indiferent de functie. Unora a inceput sa le placa sefia

Explicatiile oferite de Calin Popescu Tariceanu in contextul controversei cozii de la permise, nu au fost deloc pe placul ministrului pentru Consultare Publica si Dialog Civic.

Asadar, reactiilor pe care le-au provocat in randul romanilor de rand – unii dintre ei chiar aflati la coada pe care al doilea om in stat a fost aratat cu degetul ca a „sarit-o”, recent, in momentul in care si-a reinnoit carnetul -se adauga cea a unui ministru.

Tehnocrata Violeta Alexandru – cea care, din noiembrie anul trecut, are statul de membru al Executivului- l-a contrazis pe seful Senatului, care considera ca alesii neamului n-ar trebui sa piarda timpul stand la cozi, cand ar putea sa-l foloseasca pentru a se concentra pe rezolvarea problemelor comunitatii. „Nu, domnul Tariceanu nu are dreptate cand spune ca preocuparea celor cu functii nu este statul la coada, justificand de ce nu a stat si dansul la aceeasi coada, cu multi alti oameni, pentru ridicarea permisului. Pentru mine nu este deloc asa cum spune”, a scris ministrul, pe Facebook.

Printre argumentele oferite in favoarea unui astfel de demers – pe care, intre noi fie vorba, il respecta fara probleme inalti demnitari din alte state- Violeta Alexandru l-a amintit pe acela ca rastimpul petrecut la cozi poate fi cat se poate de util. „In tara in care imi cresc copilul, stau la coada, indiferent de functie. Nu am pasaport de ministru, am stat la coada pentru a imi inscrie fetita la scoala, stau cand este nevoie, la coada pentru a rezolva mici incurcaturi administrative si, din aceste experiente, eu una, invat foarte multe lucruri cand sunt alaturi de cei care astepta, civilizati, ca si mine”, adauga oficialul guvernamental.

Finalul postarii aduce, fara dar si poate, cireasa pe tortul apelului la realitate. „Sunt convinsa ca sunt antipatica atunci cand spun ca unora a inceput sa le placa sefia, functia, faptul ca li se deschide usa sa nu cumva sa atinga clanta si, in final, simplul fapt ca se ajunge greu la ei ca si cand ar fi Dumnezei”, conchide ministrul Violeta Alexandru.

sursa foto: Facebook/Violeta Alexandru

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger