AcasăPoliticaUn liberal cunoscut, in dezacord cu noua propunere pentru Primaria Capitalei: "partidul...

Un liberal cunoscut, in dezacord cu noua propunere pentru Primaria Capitalei: „partidul se afla intr-o totala deriva”

Nici nu a fost anuntata bine propunerea ca Marian Munteanu, fostul lider al Ligii Studentilor din anii ’90, sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, din partea liberalilor, dupa retragerea lui Orban, ca a aparut o voce din randul PNL care contesta aceasta optiune.

Este vorba despre Theodor Paleologu, fostul ministru al Culturii, care, printr-un scurt mesaj pe Facebook desfiinteaza, fara urma de dubiu, propunerea anuntata, in aceasta dupa-amiaza, de conducerea PNL, propunere care, pentru a deveni finala si oficiala, trebuie sa fie validata in cadrul sedintei Biroului Politic National, care ar trebui sa inceapa peste aproaximativ un sfert de ora. „Nu il voi sustine pe Marian Munteanu in calitate de candidat PNL la primaria capitalei. Este o piramidala imbecilitate, semn ca partidul se afla intr-o totala deriva morala, politica, ideologica”, considera Paleologu.

E important de mentionat si faptul ca fostul ministru considera ca Nicusor Dan ar fi fost candidatul pe care liberalii ar fi putut sa il sustina, odata cu decizia lui Orban de a se retrage din cursa, avand in vedere ca luni a aflat ca este urmarit penal de DNA, si plasat sub control judiciar.

Inainte de a-i rosti numele lui Marian Munteanu, despre care Vasile Blaga a anuntat ca a fost propunerea facuta de Catalin Predoiu, Alina Gorghiu a adus in discutie urmatoarele considerente in dreptul deciziei care asteapta validarea BPN-ului: „aveam de ales intre o candidatura politica (…) si varianta la care noi am mai apelat o data, in campania pentru prezidentiale (…) care sa fie sprijinita de societatea civila (…). In urma discutiei cu toti colegii (…) am ajuns la concluzia ca optiunea de a-i propune unui simbol politic, nu unui om politc sa se aseze pe platforma PNL pentru candidatura la Primaria Generala a indeplinit tot sprijinul colegilor nostri din conducere”.

280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger