AcasăPoliticaUn liberal cunoscut e categoric: Zegrean nu are cum sa fie pe...

Un liberal cunoscut e categoric: Zegrean nu are cum sa fie pe listele PNL!

O eventuala candidatura a lui Augustin Zegrean la parlamentare, din partea PNL, si-a gasit contestare chiar in interiorul formatiunii conduse de Gorghiu si Blaga.

Nici bine nu se aflase despre faptul ca fostul presedinte al Curtii Constitutionale ar urma sa se regaseasca pe listele liberalilor la alegerile din decembrie, la filiala bistriteana, ca un nume greu din cadrul PNL s-a si aratat dispus sa bage mana in foc cum ca acest lucru nu se va intampla.

Fostul ministru, penelist cu state vechi, actualmente vicepresedinte al Partidului National Liberal, nu pare deloc dispus sa creada in aceasta varianta. „Eu cred ca Augustin Zegrean nu o sa fie niciodata pe listele PNL si va garantez acest lucru (…) nu are cum sa fie pe listele PNL. (…) Nu exista o asemenea intentie, nu stiu de unde a aparut zvonul (…) L istele vor fi votate in Biroul Politic National”, a sustinut cu tarie fostul ministru, seara trecuta, la Antena 3, la cateva ore, practic, de cand magistratul bistritean confirmase deja ca a acceptat sa candideze pe listele PNL

Mai mult, pe un ton cat se poate de categoric, acelasi vicepresedinte al PNL i-a facut si o recomandare fostului sef CCR, iesit la pensie in urma cu doar cateva luni: „Domnul Zegrean, din punctul meu de vedere, are o pensie foarte frumoasa, sa stea acasa sa si-o manance”.

Cititi si: Augustin Zegrean, reactivat

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger