AcasăPoliticaUn fost ministru vrea sa afle ce se intampla in patul premierului...

Un fost ministru vrea sa afle ce se intampla in patul premierului

Ca premierul foloseste in exces retelele de socializare nu mai este o noutate pentru nimeni. Interesant este ca exista politicieni care au tot soiul de fantezii si vor sa vada „mai mult” din Ponta.

Gigel Stirbu asteapta cu nerabdare imagini din dormitorul premierului

„Abuzul” de Facebook a inceput sa-i dauneze grav lui Victor Ponta. Dupa ce au criticat in repetate randuri  obsesia pentru aceasta forma de comunicare, adversarii premierului asteapta acum ca acesta sa-si puna toata viata pe „wall”.  Este si cazul fostului ministru al Culturii, Gigel Stirbu, care a lansat un atac total neinspirat la adresa sefului Executivului. „Ma astept, cat de curand, ca premierul Ponta sa invite un jurnalist intr-o seara, acasa, cand se baga in pat langa Daciana, ca sa demonstreze  intregului popor, in prime-time, cat este de popular  sau, in cel mai fericit caz, isi face un «selfie» si il posteaza pe Facebook”, a declarat liberalul.

Viata intima a cuplului Victor Ponta - Daciana Sarbu a ajuns in atentia politicienilor

Facute in contextul inundatiilor din ultimele zile, afirmatiile, care depasesc sfera disputelor politice si aluneca pe panta vulgaritatii, demonstreaza ca pana si Sirbu a fost luat de val. In final, liberalul o lasa mai moale cu pretentiile, aratand ca, in locul pozelor incendiare, se multumeste si cu demisia premierului. „Nici acum, in secolul XXI, cei responsabili (ministrii, baronii locali etc.) de aceste incidente (inundatiile – n.r) nu fac nimic, ci stau doar cu mainile in san si fac doar exercitii de imagine. Oricum, trebuie sa-l felicit pe premierul Ponta, ca la barca cu care s-a plimbat in Teleorman, nu a avut girofar. Nu sunt oportune, macar acum, in al 12-lea ceas, demisiile premierului Ponta, a ministrului Afacerilor Interne si ale baronilor locali care pastoresc judetele napastuite? ”, a conchis Gigel Stirbu.

author avatar
Adelina Ionicel
2.038 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger