AcasăPoliticaUn deputat PSD si-a anuntat demisia cu o zi inainte de vot:...

Un deputat PSD si-a anuntat demisia cu o zi inainte de vot: Sustin motiunea initiata de PNL

Cu o zi inainte ca motiunea de cenzura a PNLului impotriva Guvernului condus de Victor Ponta sa fie supusa votului parlamentarilor, social-democratii sufera o pierdere la nivel local. Mai precis, un ales sibian a ales sa paraseasca randurile formatiunii conduse de actulul premier, dar nu oricum, ci anuntandu-si intentia de a sustine demersul pricipalului partid de Opozitie.

Este vorba despre deputatul Gheorghe Roman, care face parte din randul grupului parlamentar al PSD din septembrie 2012, dupa ce, anterior, respectiv pana in luna mai a aceluiasi an, fusese membru al PDL.

Despre planul parlamentarului de a parasi tabara social-democratilor s-a aflat joi in jurul pranzului, respectiv cu mai putin de o zi inainte ca motiunea liberalilor, intitulata  „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!”, sa fie supusa votului Legislativului.

Roman a dezvaluit si motivatia gestului sau. „Doresc sa va fac cunoscut ca am decis sa sustin motiunea initiata de PNL. Am luat aceasta decizie avand in vedere vointa oamenilor din Medias, din judetul Sibiu, exprimata cu ocazia votului din noiembrie 2014 cand au votat cu o majoritate covarsitoare pentru presedintele Klaus Iohannis”, suna explicatia pe care deputatul a tinut sa o adreseze indeosebi mediesenilor, dar nu numai, prin intermediul unui mesaj postat pe contul sau de Facebook.

sursa foto: facebook.com/gh.roman

author avatar
Cristina Stefan
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger