AcasăPoliticaUn deputat PSD aduce in discutie o manifestatie. Autorizata!

Un deputat PSD aduce in discutie o manifestatie. Autorizata!

Chiar daca pana de curand aceasta varianta parea sa nu fie luata in calcul la nivelul conducerii PSD, lucrurile par sa ia o alta turnura, cel putin daca este sa ascultam ce spune un deputat din randul formatiunii social-democrate.

Liviu Plesoianu lasa sa se inteleaga ca PSD-ul a decis sa se organizeze o astfel de manifestare, insa una care sa aiba toate autorizatiile necesare. “In niciun caz nu e vorba despre o contra-manifestatie”, a tinut sa sublinieze tanarul parlamentar, intr-o interventie telefonica la Antena 3. “Respect si respectam dreptul oamenilor de a manifesta, chiar si dreptul oamenilor de a ne spune ca suntem “ciuma rosie” (…), insa avem si noi dreptul, astia care nu suntem ‘romanii lui Iohannis’ (…), poporul asta, care nu e poporul lui Iohannis, are si el dreptul sa isi faca vocea auzita”, a adaugat Plesoianu.

Deunazi, prezent la reuniunea informala a Consiliului European din Malta, Klaus Iohannis facea unele precizari pentru presa straina, mentionand ca “are incredere” in cei iesiti in strada, pe care i-a numit “romani de-ai mei”.

sursa foto: Facebook/Liviu Plesoianu

455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger