AcasăPoliticaUn deputat liberal a accidentat mortal un barbat, pe o trecere de...

Un deputat liberal a accidentat mortal un barbat, pe o trecere de pietoni din Brasov

Un barbat in varsta de 60 care traversa strada pe trecerea de pietoni a pierit, dupa ce a fost lovit de o masina. Accidentul a avut loc tarziu seara trecuta, pe o strada din orasul Brasov.

La volanul autoturismului s-ar fi aflat deputatul liberal de Brasov, Mihai Aurel Dontu, conform monitorulexpres.ro. Alesul neamului mergea dinspre Brasov, spre Sacele. Cu putine minute inainte de ora 22, masina condusa de parlamentarul liberal in varsta de 42 de ani a ajuns in dreptul unei treceri de pietoni aflate pe Calea Bucuresti din Brasov.

Din cauze ce urmeaza sa fie stabilite de catre oamenii legii, deputatul nu a putut opri la timp, lovindu-l pe pietonul care voia sa treaca pe partea cealalta a strazii. Faptul ca omul traversa regulamentar este confirmat si de politie. Din cate anunta reprezentantii IPJ Brasov, marti, intr-un comunicat, soferul implicat in accident „ajungand la trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu numarul  244, nu a acordat prioritate si a accidentat mortal un barbat de 60 ani, care se angajase regulamentar in traversarea strazii”.

Cazul a fost preluat de catre politistii de la Biroul Rutier Brasov, sub coordonarea unui procuror.

Mihai Aurel Dontu, fost vicepresedinte al PNL Brasov, este sotul Adrianei Dontu, fost prefect al judetului Brasov.

sursa foto: romaniatv.net

179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger