AcasăPoliticaUn deputat din Republica Moldova, membru al PLDM, gasit fara viata!

Un deputat din Republica Moldova, membru al PLDM, gasit fara viata!

Rumoare in randul politicienilor Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), dar nu numai. Ion Butmalai, unul dintre membrii formatiunii politice conduse de Vlad Filat, a fost gasit mort.

Butmalai, presedinte al organizatiei teritoriale Cahul a PDLM, a fost descoperit fara suflare, marti la pranz, in imediata apropiere a locuintei sale. Potrivit protv.md, barbatul ar fi fost gasit impuscat in piept. Odata facuta tragica descoperire, in ajutorul politicianului in varsta de 50 de ani a fost chemata de urgenta o ambulanta, in speranta ca medicii il vor putea ajuta pe Butmalai. Din pacate, insa, specialistii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata pe deputat.

Cauzele mortii politicianului urmeaza sa fie stabilite in cadrul unei autopsii. Oamenii legii au deschis o ancheta, pentru a scoate la lumina conditiile in care a pierit deputatul moldovean. Potrivit presei locale, se iau incalcul mai multe ipoteze, printre care si cea a sinuciderii, dar si a unui accident nefericit. Se pare ca politicianul detinea, legal, o arma de foc.

Colegii din Partidului Liberal Democrat din Moldova si-au exprimat regretul fata de aflarea tristei vesti, transmitand condoleante familiei greu incercate. „Partidul Liberal Democrat din Moldova regreta decesul subit al deputatului Ion Butmalai, presedintele Organizatiei Teritoriale Cahul a PLDM”, se arata intr-un comunicat de presa al formatiunii conduse de Vlad Filat.

Sursa foto: moldnews.md

author avatar
Cristina Stefan
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger